Skip to main content

21 juni 2017 per email ontvangen:

Na een zoektocht van 4 jaar klachtenvrij.

“Vier jaar geleden kwam ik met klachten over de coördinatie van mijn linker been in de medische molen terecht. Ik had geen goede controle over mijn linker been. Bij belasting en lopen op onregelmatige en schuine oppervlaktes raakte mijn been van slag en verzuurde mijn spieren. Neurologen konden niets vinden en zo kwam ik bij diverse fysiotherapeuten terecht. Ik heb veel getraind, het versterken van mijn spieren was goed maar ik kwam niet van mijn klachten af. Stress was een mogelijke oorzaak maar toen ik in rustiger vaarwater kwam bleven de klachten.

In mijn zoektocht kwam ik bij Nobels Fysiotherapie terecht, direct bleek dat er ontbrekende schakels zaten in de coördinatie van mijn been. We hebben de trainingsfilosofie Functional Movement System ingezet. In het programma, wat klein begint en steeds uitbreid, ontdek je met testjes wat je niet kan. Door simpele oefeningen te doen merkte ik, soms al na enkele keren, enorme vooruitgang. Toen de basis gelegd was is mij een andere manier van lopen aangeleerd, dit was in eerste instantie onwennig en gaf veel klachten maar was voor mij een grote omslag.

Na 6 maanden met veel oefenen ben ik klachtenvrij en heb ik het oefenen kunnen afbouwen. Jolanda van Bemmel heeft mij wekelijks op een zeer vriendelijke en professionele manier begeleid en weten te stimuleren, Jolanda bedankt! Ook erg fijn was dat ik in de avond terecht kon waardoor ik geen verzuim heb gehad op mijn werk.”

Jos (54 jaar)

Na vele verschillende therapeuten te hebben gehad zonder succes ben ik via via terecht gekomen bij het praktijk van Bob Nobels. Medewerkers zijn vakkundig en luistert goed naar je klachten. Nobels Fysiotherapie is zeer zeker aan te raden!

Anoniem (Zorgkaart 10)Aanrader

Na jaren vervelende klachten uiteindelijk bij Nobels Fysiotherapie terecht gekomen. Na de manuele behandeling van Bob Nobels bleek dat pijnvrij leven toch mogelijk is. Een enorme vooruitgang waarvoor ik graag uit Hilversum naar Leusden rijd.
Een geweldige praktijk.

Petra OostveenNek klachten

In april kwam ik bij Bob Nobels terecht. Ik was aan het trainen voor de Alpe d'HuZes maar had zoveel rugklachten dat ik niet fatsoenlijk kon trainen. Bob heeft mij uitstekend behandeld door middel van massage en manuele therapie. Ook gaf hij mij veel nuttige leefstijltips en toonde hij zich zeer betrokken. Uiteindelijk heb ik in juni vier keer de Alpe d'Huez beklommen. Ik ben uitermate tevreden over deze praktijk en ik ben Bob dankbaar voor alles wat hij voor mij gedaan heeft!

Anoniem (Zorgkaart 9,7)Rugklachten

Na een paar behandelingen ben ik klachtenvrij. Ben heel goed behandeld en er werd breed gekeken waar mijn klachten vandaan kwamen. Kortom een mooi professioneel team en ik raad het zeker aan om naar deze praktijk te gaan.

Anoniem (Zorgkaart 9,8)Rugpijn
Call Now ButtonMaak direct een afspraak