Skip to main content

Golf Fit

 

De weg naar fit voor golf.

 

Hoe fit bent u voor golf?

Deze cursus begeleid u niet alleen met techniek, maar ook met uw fysieke mogelijkheden. Met een intake door zowel PGA Golffysiotherapeut Bob Nobels als PGA Golfprofessional Peter Vrakking, krijgt u een goed inzicht in uw (on)mogelijkheden. Vervolgens gaan we in 8 trainingen van 90 minuten u begeleiden in conditie en golf. Deze trainingen zijn verdeeld in fysieke training om de aanwezige zwakke (pijn) punten te verbeteren en golfles om de technieken zodanig aan te passen en te verbeteren dat golf makkelijker en beter gaat. We sluiten af met een eindmeting en beloven u zowel technisch als fysiek verbetering.

Stap 1 – intake

De eerste stap is een intake waarbij de Golffysiotherapeut en de Golfprofessional een aantal test afnemen. Aan de hand van de uitslagen van de tests bekijken wij uw swingmogelijkheden en/of beperkingen. We bespreken de aanpak voor uw verbetering en gaan dat verder uitwerken in de trainingen.

Stap 2 – de trainingen

In acht trainingen van 90 minuten gaan wij aan de slag met uw fysieke fitheid en techniek. De trainingen zijn verdeeld in twee blokken van 45 minuten. Het eerste blok bestaat uit fysieke training onder leiding van de Golffysiotherapeut. In het tweede blok gaat de Golfprofessional verder met het verbeteren van de swingtechniek.

Stap 3 – de nameting

Na 8 trainingen gaan we testen of u een verbetering heeft kunnen in swingtechniek en/of fysieke gesteldheid

Wilt u ook fit golfen? Neem dan contact op voor de eerstvolgende startdatum van Golffit.

Call Now ButtonMaak direct een afspraak